stavebniny-vysocina.cz

Dvojitá skluzavka 4, 88 m, 52328

Žádaný výrobek Dvojitá skluzavka 4, 88 od značky se skvělou pověstí Bestway seženete momentálně na webu za výhodnou cenu. Teď v akci 499 Kč.
EAN: 6942138969085
Vodní skluzavka dvojitá 4.88 m

NEJŠIRŠÍ VÝBĚR BAZÉNŮ V ČECHÁCH

Připravte své děti na léto plné vzrušující zábavy na zahradě s novou dvojitou vodní skluzavkou H2OGO!®. Děti si užijí skvělé dobrodružství na zahradě klouzáním na naší speciálně navržené PVC dvojité vodní skluzavce UltraSlick™. Tento inovativní materiál byl vyvinut tak, aby vytvořil kluzný povrch, který nezpůsobuje žádné tření a nabízí větší skluz a menší přilnavost při každém skluzu. Skluzavka je vybavena postřikovačem SplashBoost™, systémem navrženým tak, aby poskytoval cílené pokrytí vodou pro optimalizaci klouzání a rozstřikování vody. Všechny naše H2OGO skluzavky mají v cíli bazének. Děti si zamilují spousty zábavy, které skluzavky H2OGO poskytují! A rodiče uvítají jednoduchou montáž – stačí připojit zahradní hadici, aby se děti mohly klouzat! Naše technologie výroby zlepšila zahradní vodní skluzavku, díky čemu je rychlejší, více mokrá a zajišťuje skvělou zábavu po celé léto!

Nepotřebujete žádné nástroje. Stačí připojit adaptér k zahradní hadici a JEDETE!
Skluzavka dlouhá 4,88 m se dvěmy dráhami je ideální pro závodění a zábavu pro skupinu dětí
Voda stéká do bazénku a zajistí dojezd s pořádným osvěžením
Vestavěné postřikovače SplashBoost™ jsou navrženy speciálně tak, aby pokrývaly velkou plochu skluzavky a díky kaskádovému efektu udržovaly celou dráhu kluzkou
Dráhy skluzavky jsou vyrobeny z PVC UltraSlick™. Díky tomu lépe kloužou a nedrhnou, a proto je jízda rychlejší
Obsah: 1 skluzavka, záplata pro opravy

POZOR! POUŽÍVEJTE VŽDY POD DOHLEDEM DOSPĚLÉ OSOBY!